bughi mambo rag

Primul inamic al teroristei: isuciu-om-sucit sau cum un stalker devine hater

Posted on: 19 decembrie 2009

In interviul de alaltaieri, Mihnea Maruta o intreba pe „terorista”:

– A existat un moment sau un eveniment care a declanşat “războiul”? Dobândiseşi prea multă influenţă?
– Nu, aş fi paranoică să cred asta cu influenţa. A fost o copilăreală a unora care s-au jucat de-a detectivii şi au dus joaca asta până în pânzele albe, fără să se gândească la consecinţe, la faptul că nu e o joacă să pătezi numele unor oameni.
– Mai întreb o dată: invidia şi râca s-au coagulat în timp sau a existat şi un catalizator?
– Mi-e greu să mă întorc în timp. A fost o nebunie întreagă. Cuiva i s-a părut că n-a fost tratat cum merita pe blogul meu şi de aici a început totul.

Mie mi-e mai usor sa ma intorc in timp, asa ca voi reconstitui aici, spre marturie, evenimentele  care au declansat „razboiul”:

Inainte de a fi cel mai indarjit dusman al teroristei, isuciu era cel mai mare admirator al ei. Marturie au ramas primele lui comentarii pe blogul teroristei:

isuciu Spune:
27 august 2007 la 3:57 pm
Ei , asta nu e doar o impresie.Este o recenzie, o prezentare de carte din care poti sa desprinzi concluzii clare.Imi place cum ai scris.Totusi ,daca autorul mizeaza pe oroare ( fara umorul lui Palahniuk) , cartea merita citita sau nu ?

isuciu Spune:
11 septembrie 2007 la 10:34 pm
@ luciat : ai scris atat de bine incat eu nici nu mai am nevoie de cartea asta de care nu am auzit pana acum ! As putea sa-ti printez comentariul si sa-l pun in biblioteca in loc de carte, dar ar fi ridicol ! Asa ca ma multumesc cu ce am citit aici !

isuciu Spune:
23 octombrie 2007 la 3:22 pm
Misto ai scris.Si baiatu ’ era mai tanar cand a scris Intermitentele mortii , daca ne gandim ca numara abia 80 de anisori. Ai vazut ce scena a tras el despre singuraticul de 50 si ea de 37 ?

isuciu Spune:
25 octombrie 2007 la 2:05 pm
[…] Iar teroarea ta ne place, te asigur ! […]

Chiar si  in comentariul de la care a pornit conflictul isi declara implicit increderea in judecata lui luciat, zicand ca s-a lamurit (din postarea ei) si nu va citi niciodata cartea (recenzata defavorabil de ea):

isuciu Spune:
29 octombrie 2007 la 9:43 pm
Cu privire la cărţile în discuţie, pe mine mă interesează două variante , ca şi în cazul lui Jeni Acterian : să citesc cartea , sau să n-o citesc.Cu Jeni m-am lămurit : n-o s-o citesc niciodată.Am cu ce s-o înlocuiesc , berechet .

la care vic nu scapa ocazia unei intepaturi:

vic Spune:
29 octombrie 2007 la 9:47 pm
@ isuciu: cu gramatica limbii romane? s-ar impune, dupa cum folosesti punctuatia.

si conflictul ia amploare, vic ii descopera si alte greseli:

vic Spune:
30 octombrie 2007 la 10:47 pm
@ isuciu: mai jos sint citeva citate de pe blogul tau. din cele trei insemnari de pe prima pagina. chiar nu crezi ca e cazul sa rasfoiesti o gramatica? pe bune.
“la asta poate fii folosit internetul”
“Oi fii eu prost, nu zic”
“aşa a luat fiinţă filozofia şi morala ca discipline distincte”

isuciu e din ce in ce mai suparat, nu numai pe vic ci si pe luciat:

isuciu Spune:
30 octombrie 2007 la 10:22 pm
@ luciat: credeam ca esti impartiala si ca militezi sa nu sarim unii la altii cu atacuri. M-ai dezamagit de felul in care ai intervenit in disputa vic – Dan Sociu netaxandu-i lui vic ironiile ieftine.

iar raspunsul lui luciat nu e de natura sa-i dea satisfactie:

luciat Spune:
31 octombrie 2007 la 12:14 pm
@ isuciu […] altfel, eu nu stiu ce te-a apucat in ultimu timp, da’ tare tifnos ai mai fost! si vezi de ia in serios ce recomandare ti-a facut vic, fara rautate spun […]

Da, de la atata lucru a pornit totul… Cum a fost posibil ca asa un fleac sa declanseze un „razboi” purtat cu obstinatie, prin articole pe blogul lui si comentarii pe ale altora, timp de un an si jumatate, din octombrie 2007 pana la „victoria” din aprilie 2009 ?  Ba chiar mai mult, campania de denigrare continuand si dupa retragerea teroristei, pana astazi, cand pe blogul lui isuciu a aparut un post „ironic” legat de interviul lui luciat (nu pun link ca nu fac reclama).  Peste 2 ani de hartuiala deci. Ce a alimentat o asemenea obsesie ? Invidia si raca, cum zicea Mihnea Maruta ? Eu am alta ipoteza… Cateva indicii dinainte de „razboi”:

isuciu Spune:
24 octombrie 2007 la 2:33 pm
cum , nu ti-e dor nici de vreo iubire ? (absurda sau nu, iubire sa fi fost…)

si cum luciat nu-i raspunde la intrebarea asta prea personala si care suna retoric, insista:

isuciu Spune:
25 octombrie 2007 la 12:53 pm
@ luciat : mie nu mi-ai raspuns !

si iarasi:

isuciu Spune:
25 octombrie 2007 la 2:05 pm
@ luciat : n-ai raspuns daca nu ti-e dor de vreo iubire .Nu daca ai vrea s- o retraiesti, ci daca nu te gandesti cu placere la acele timpuri.
Iar teroarea ta ne place, te asigur ! Nu maestre ??

mai atinsese subiectul si cu o alta ocazie:

isuciu Spune:
22 octombrie 2007 la 4:10 pm
@ luciat : Ma rog, poate ca unul iubeste, sa zicem un pom , ii face o gaura si se impreuneaza cu pomul – poate sa-i spuna poama si-i merge treaba, altora le plac caprele, astea da , sunt absurde, sau mai bine zis anormale, dar ca in general iubirea este absurda , intre barbat si femeie , da , asta spui tu ? Cele mai mari opere ale umanitatii , de la Romeo si Julieta incoace se bazeaza pe iubire , si tu spui ca iubirea este ceva absurd ? Sa-mi zici pagina la care spune McEwan chestia asta , ca eu o mananc !

Coroborand cele de mai sus cu frecventele aluzii (si fantezii) sexuale din unele postari anti-terorista:  

Cu trei bărbaţi într-o cameră – nu e o chestie nemaipomenită. […] Puteai să încerci numai cu doi. Nu la bărbaţi mă refer, ci la scriitori. Sau numai cu unul. Cu Robert Musil, de exemplu, că are o chestie lungă.
(in „Scrisoare către o cititoare”)

Ea însă nu iubeşte bărbaţii ! Ăştia sunt câh ! A avut amoruri dar asta nu înseamnă nimic. Regina blogurilor este îndrăgostită lulea de cărţi. Le mângâie, le pune în pat cu ea şi le linge paginile şi cotoarele. Câteodată le leagă şi le înţeapă cu acul.
(in „Regina blogurilor şi rezistenţa la înjurături”)

când eram tânără (între 24 de ani şi 34 de ani) citeam foarte puţin şi-mi petreceam timpul cu multe aventuri amoroase, întâlnindu-mă uneori şi cu trei bărbaţi într-o cameră. […] Iată ce spune Alex. Tocilescu în cartea sa, Eu et al., printre altele : “In timp ce-i sugea **** cuiva lipsit de importanta, Angelica se gindea la unele, altele.”. Trebuie să-ţi mărturisesc că acest pasaj m-a dat pe spate şi-am rămas aşa mult timp, visătoare. Duoamne, e o chestie care-mi place foarte mult – mă refer la expresia “m-a dat pe spate” – pe care o folosesc cu voluptate.  Aş avea multe de spus, dar acum sunt foarte bizi. Nu, n-am niciun serviciu. E vorba de o urgenţă de natură intimă şi ar fi cazul să nu fii curios.
(in „Scrisoare către un cititor”)

Şi atunci te-ai mutat pe wordpress. Aici, lume bună, ziarişti, scriitori, traducători, cuconet fin, portocale, coniac şi parfum scump. Sex mai puţin dar mai rafinat.  […] Te privesc cu alţi ochi (doar ochelarii mi i-am păstrat). Mai ales că eşti şi drăguţă (poate fundul cam mare). 
(in „Scrisoare către o cititoare (II)”)

cu felul cum reactiona uneori cand un comentator (masculin) lua apararea teroristei :

isuciu spune: septembrie 1, 2008 la 9:28 am
Radu Vancu De ce te bagi ? Esti avocatul ei ? Sotul ei ? Amantul ei ? Ai toata libertatea, desigur, dar spune dom’ne in ce calitate te ofuschezi !
(comentariu la postul sau „Scriitorii de bloguri despre cărţi”)

cu faptul ca, la aproape un an de la incidentul declansator, se plangea ca blogul teroristei ii provoaca astfel de reactii adverse:

isuciu spune: septembrie 3, 2008 la 10:27 am
zum: […] Cu privire la blogul tau, te anunt ca n-am sa mai trec pe acolo. Asta nu din cauza ta, ci datorita feed-ului de legatura cu blogul luciatei, buton pe care uneori am apasat in mod automat si apoi m-am enervat. Acel buton imi provoaca o crestere a tensiunii arteriale la propriu. Cu privire la luciat, daca n-am sa mai vad ce scrie acolo voi avea o stare psihica mai buna.
(comentariu la postul sau “Iluziile bloggerului”)

Punand toate astea la un loc, rezulta ca obsesia lui isuciu pentru luciat e de natura erotica, ca a fost ranit nu doar in amorul propriu ci si in amorul propriu-zis…

101 răspunsuri to "Primul inamic al teroristei: isuciu-om-sucit sau cum un stalker devine hater"

sa pui „isuciu 3 garoafe” langa „amor” si acesta din urma „erotic”, e ceva nu stiu…se sparie gandul.

marele ganditor de grota suciu este f. aproape de a doua perioada a pampersilor din viata unui om. tu crezi, hormonal vorbind, mai are vreun cuvant de spus in aceasta problema complexa numita „amor erotic”?

suciu e un mizerabil cu care nu trebuie sa pierzi timpul.

eh, cel putin mie, unul, nu mi s-a intimplat nimic ‘erotic’ in leg cu luciata… si nici nu mi-a placut vreodata cum scrie!

analyze THAT 😉

avantaj tu.

bre, lasa blogurile, rautacismele, pe suciu (posibil sa planga initial, dar o sa isi revina – eu cred ca uita repede) si vezi Avatar. bea un pahar de vin (nu sunt rele vinurile de pe acolo). agata o argentinianca. astea 3 in orice ordine pohtesti.

puiule,
le-am facut deja… ba, mi-am facut si valiza pt iguacu ;P

doar ‘avatar’-ul nu l-am vz, k nu-s nebun sa ma duc aici, unde-s in stare sa dubleze si cgi-urile ;))

sa nu iti uiti umbrela. e mai umed pe acolo.

vezi-l la IMAX, sau pe acolo e mai slabutz cu tehnologiile?

clar k la imax!
hm, nu crek au p-aici, poate mai dau o fuga pina in marele mar…

muchas gracias!

& now – iguacu, here i cum ;P

@Wandering Elf:

marele ganditor de grota suciu este f. aproape de a doua perioada a pampersilor din viata unui om. tu crezi, hormonal vorbind, mai are vreun cuvant de spus in aceasta problema complexa numita “amor erotic”?

Sa stii ca chiar si in „a doua perioada a pampersilor” omul mai poate avea obsesii erotice – vezi „Jurnalul unui batran nebun”. Dar nu e cazul lui isuciu, care afaik are ~ 40 de ani, deci nu mult mai mult decat noi – din cate am inteles, si tu ai peste 30 – si mai putin decat als, pe care tu il sfatuiai sa agate o argentinianca.

@Alex Leo Serban:

[…] in leg cu luciata… si nici nu mi-a placut vreodata cum scrie!

Oare?

Alex Leo Serban Spune:
12 iulie 2007 la 4:29 pm
[…] c am vrut eu sa spun e k apreciez prea mult c face luciat in privinta cartilor pt a nu simti nevoia sa o trag ushor de minecutza cind vbeste dspr filme. si asta nu pt k nu ar avea dreptul – k oricine! – sa-si spuna parerea dspr ele, ci pt k ‘plictiseala’ (marturisita) nu este cel mai bun ‘conducator’ (k in electricitate!) d verdicte 😉

Sa stii ca chiar si in “a doua perioada a pampersilor” omul mai poate avea obsesii erotice
–evident, uite aici. de asemenea, aici gasesti ceva info despre diverse soiuri.
Jung, la fel, vorbea despre „batrani” care o luau razna dupa „roscate” mai mult sau mai putin nurlii. Saracul Cioran e caz paradigmatic.
However, nu cred ca mai are vreun „cuvant” de spus, ci mai mult este la nivelul de ravings. Details, details…

Daca vorbim despre acelasi suciu, nu cred ca are „~40”. Sau, na, o fi vorba despre o imbatranire prematura, vezi mai sus, Alzheimerul poate apare si la indivizi mai tineri etc.
Poza lui suciu, cea cu garoafele si „Ist. lit. romane” plasata strategic, mi-a sugerat ca e totusi mai aproape de varsta jeliboanelor si covrigului muiat in ceai (ca sa citam din clasici).

Poate leo isi face pomana cu el si-i trimite o vedere de la Iguacu, sa nu se mai simta atat de singur:)

n-aveam ce face si am apasat pe butonul „google translate”.
si uite cum a tradus acel citat:

„I suggested that age is still closer jeliboanelor and pretzels dipped in tea (to quote the classics).”

pretzels dipped in tea! spot on!

rofl

I’m flabbergasted! Pai daca LuciaT avea sprijinul lui Cartarescu, Paul Cernat, Iaru, Gheo, Mihaies, CPB, Rogozanu si atatia bloggeri de seama, cum naiba a tras obloanele doar din cauza lui isuciu si a lui ALS? Come on, e cusuta cu ata alba!
Nu stiu ce e la mijloc, nu stiu daca LuciaT = Vali Florescu, dar mi se pare de-a dreptul incredibila situatia asta! ai de partea ta zeci de scriitori, critici s.a si tu „renunti” din cauza lui isuciu!

Al doilea lucru: nu inteleg cum se poate face o comparatie intre LuciaT si Alex Leo Serban! Wake up, people!

Ah, inca o chestie: multumesc MULT pt link-ul care m-a dus la articolul Ancai Gradinariu din Elle! N-am mai ras de mult asa! „zoso, individ cu fractura de creier”: perfect caracterizat.

@Florin:

Articolul ăla din Elle nu e nici el o dovadă de inteligenţă. Să zicem că Anca Grădinariu ar fi vrut să exploreze nu blogosfera, ci alt domeniu necunoscut ei – literatura. Şi s-ar fi concentrat pe Dan & Sandra Brown, că ei sînt mai citiţi şi mai vizibili. Şi ar fi dedus următoarele:

1) vai, ce proşti sînt scriitorii,
2) vai, ce proşti sînt cititorii,
3) vai, ce deşteaptă sînt eu (faţă de zoso şi alţii asemenea lui).

(de fapt, 3 ar fi trebuit să fie în loc de 1, că asta se înţelege în primul rînd din articol).

Pe de altă parte, dacă ţie-ţi place articolul scris de A. G. şi dacă glumiţele ei de genul ”zoso, individ cu fractură la creier” te fac să rîzi, nu mă mir că nu înţelegi mare lucru, cum mărturiseşti în primul comentariu.

Vino cu niste argumente la primul comentariu, las-o moarta cu atacuri penibil de nesarate (btw, zoso e un imbecil „numero uno”).

@Florin: Pai asta ziceam, ca A.G. tine sa demonstreze in articolul ei ca zoso e asa cum e. Si ca ea e mai desteapta decit el. Brilliant 🙂

Dar se pare ca nu intelegi (ca nu era nevoie de astfel de demonstratii) : )

Bun, si verdictul tau irevocabil („daca-ti place articolul scris de AG, nu ma mir ca nu intelegi mare lucru” = esti prost) ce este?

Wake up, Florin : )

Hai nu va certati, va rog eu.

Florin, argumente erau in postul lui Alexandru. Cum zicea el, greseala Ancai Gradinariu e ca si-a tras concluziile aruncand o privire fugara pe blogurile cele mai populare. Ori daca ai proceda asa si cu literatura, daca ai judeca-o dupa best sellers, considerand ca alea ar fi cartile cele mai bune, ai gasi prin topuri Coelho, Dan Brown etc. si ai ajunge la concluzii la fel de gresite. La fel si in cazul filmelor de altfel, daca ne-am ghida exclusiv dupa incasari.

„popularitate” nu e egal cu „valoare”.
(uneori se poate intampla sa coincida, dar nu e nicidecum o regula)

tehnic, este imposibil, dar passons.

ce sa spun Elle, revista revistelor, scrisa in puncte-puncte pline de Semnificatii, de catre personalitati precum Mihaela Radulescu…sa fim seriosi.

@bughimamborag:

Florin vrea contraargumente la ce spusese el in primul lui comentariu. Mai ai rabdare? : )

Eu nu mai am, de-asta-s pus pe cearta : )

@Alexandru: Nici eu nu mai prea am, asa ca cred ca o sa cam las subiectul asta si o sa trec la altele – la carti, mai ales.

Nu-mi pare rau ca l-am abordat: am clarificat niste lucruri, am strans la un loc toate datele din care un om de buna credinta se poate lamuri cum sta treaba si mai ales am aplicat o binemeritata si usturatoare palma virtuala caraghisului de isuciu… dar a continua ar insemna doar sa hranesc o fantoma vesnic flamanda – vorba lui Wandering Elf – care, asa cum a si zis, niciodata nu va accepta ca nu are dreptate – deci munca zadarnica…

hai sa ne certam:)

yo homie, wassup?

🙂

@bmr: eram ipocrit cu luciata, nu te-ai prins?! de fapt, nu citisem nici un sfert de fraza din toate postarile ei… 🙂

@florin: n-are niciun sens sa te certi cu numitul alexandru, are fixatii prelungi si dese si-i place sa se dea mai educat decit este ;P

@we: iguacu IS amazing, but on top of that i did some canoping (= zburat 25m deasupra solului, peste copacii din jungla, pret de 800m) & wet rapelling (= coborit 20m pe un perete stincos prevazut cu cascada 😉
was AWESOME!!!

si bastinasii cand te-au vazut faceau ca asta?

sau te-au intampinat cu sageti cu curaré? stii ca nu mori „din prima”. initial „doar” paralizezi.

@Florin: A trecut iarna, au apărut primii ghiocei, apoi s-au copt cireşele, pe urmă strugurii, au fost ploi mărunte şi reci de toamnă, iar primii fulgi de zăpadă de anu-ăsta l-au surpris pe domnul alş continuînd să colporteze – cu evidentă delectare – aceleaşi şi-aceleaşi calomnii.

D-l alş îşi ia insultele groase drept răutăţi irizate, distilate, 18e, margaritas ante porcos… Oamenii se pot mistifica în atîtea feluri! : ) Dar eu sînt convins că d-l alş şi-a păstrat suficientă luciditate ca să-şi dea seama că s-a purtat, în acest conflict, ca un om recentissim şi rustrissim…

pe-aici nu se mai vorbeste despre carti? 😦

Nu, Dragoş, noi dintre Carte şi Conflict am ales Conflictul : )

care ‘CARTE’?!
aici a fost vorba dspr tamiierea teroristei – deci, da, perpetuarea unui conflict 😉
nu mai discut cit de contraproductiv mi se pare acest demers… it’s so obvious. probabil k luciata se pregateste de o revenire spectaculoasa – in kip de ‘fermiera’ urbana, sau ceva de genul – si avea nevoie de TOT corul laudatorilor din oficiu (din care, evident, NU putea lipsi dl caligraf alexandru…)
yuk

ps ‘insultele groase’ inseamna, pesemne – cf aceluiasi intarisabil thuriferar, musiu alexandru -, appeler un chat un chat; inseamna a folosi cuvintul potrivit in locul potrivit. dar micii intelectuali de provincie (caci ce altceva este canada decit o provincie?), crescuti la scoala unui gemutlichkeit mic-burghez, kitsch-dulceag-roz-pastel, eufemistic din pudibonda simtire, nicidecum din vreo optiune stilistica, nu pot pt k sa conceapa k semnul cel mai clar al distinctiei & al dispretului artistocratic este expresia ‘cruda’ – in ambele sensuri ale cuvintului…

oameni recenti, intr-adevar

La mulţi ani, domnule Alex Leo Şerban : )

la multi ani, sarbatori fericite & multa sanatate, domnule isuciu!

apropo de ‘elle’ (& comentariile din virfu buzelor ale lui we – care, altminteri, recunoaste k nu e ‘cultural’! lol): sa nu uitam k aici a scris SI mircea cartarescu – in foileton – ceea ce avea sa devina una din cele mai accesibile, dar si mai REUSITE, carti ale sale (‘dc iubim femeile’)
iar tom wilson e, pur si simplu, unul dintre cei mai buni comentatori de muzica din ro (alaturi de matei florian & paul breazu)!

all in all, ‘elle’ e cool… in strainatate am spus intotdeauna, cu toata gura, k sint ‘columnist’ la ‘elle’ = efectul a fost intotdeauna d WOW 😉

@bmr, ia uite aici: http://www.isuciu.ro/?p=1216 – scriitorul nostru cufurit ce a mai produs.

pare-se ca i s-au ofilit margaretele si are nevoie de cineva sa ii aduca altele. se rezolva.

mare dramaturg contabilul asta de o.r.a.c.a.- intr-un singur act a introdus elegant un porc, o vaca si 3 mamaligi

porcul e, desigur, mizerabil si asociat cu vaca de mare (aluzie la sampolioanca?!), iar vaca ilustreaza stralucitorul calambur e vita/evita

aliteratii („Deodată o săgeată o lovi”), constructii de inalt simt artistic („Necazurile ei erau insuportabile pentru ei”), destramarea personajelor, un Beckett perpelit prin Cartarescu si rumenit in Nikita din Romana

da ce, v-ati gindit k sa va ‘puneti bine’ cu proprietara blogului – & sa va accepte postarile – atacindu-l pe dl isuciu?

ce jalnic…

unii care-l pomenesc pe beckett – pe care, kipurile, il aduleaza/ saracu sam, a ajuns sa fie citit de ghiolbani de dunare! 😦 – punind-l, totodata, next to cartarescu (pe care, altminteri, il fac albie de porci pe unde-apuca k deh, nu e destul de bun scriitor pt ei :))

ASTIA sint cei 2, draga bmr!

isuciu, domnul isuciu (cum bine precizati, domnule als), se ataca singur. cu fiecare post isi face harakiri (nu setsu fuku, sa fie clar)

asa e viata, domnule als, nedreapta- ma indoiesc, totusi, ca lecturile unor… (nu ghiolbani- asta e un eufemism propriu delicatei d-voastra naturi) nimeni, fie ei si dunareni, l-ar fi preocupat pe Beckett- sigur, scriu asta in ipoteza ca nu sunteti proprietarul textelor lui Jean (qui pleure), desi averea pe care ati mostenit-o de la stramosul d-voastra Charlemagne, in linie directa, n-o exclude
nedreapta (viata) e si cu noi, care am ajuns sa fim cititi de domni (sau autokratori, cum doriti) precum isuciu & als- un fel de compensatie a sarcinii pe urmatoarea za

Cartarescu a scris si Levantul, nu numai autofictiunile alea joyceane

P.S. a propos de ghiolbanie: imi amintiti, domnule Artist als, de textul beckettian in care destramatul erou isi calculeaza debitul de basini (in final nu-i iese mare lucru; v-ar invidia)

exact ce spuneam!
beckett – a carui trilogie am citit-o inca de la 15 ani, inainte de a-l citi INTEGRAL – a ajuns sa fie invocat de te-miri-cine, oameni (recenti) care ‘retin’ dintr-un mare autor numai anecdotica nesemnificativa & derivativa (aia cu basinile vine pe filiera swift/joyceana, btw)!

cit dspr incercarile de ‘ironie’… sint la fel de subtile k o pagina de fanus neagu (tot ‘dunarean’, altminteri ;P)

ps cartarescu n-are nici in clin, nici in mineca cu joyce, lol

dupa cum spuneam, domnule Artist: viata e nedreapta. in ce priveste anecdota, ea e sugerata de personalitatea d-voastra dilatanta & odorisanta (scuzati calcul!); in+, era o simpla legatura olfactiv-livresca

dunarenii astia!

re ps: io zic sa puneti burta pe carte

pfft!

duduie bmr, ramineti cu sordidul hulliganoglu (un fel de musca-la-arat cu comportament de als-stalker & mental de cursanti univ. populara), locul acesta a devenit nefrecventabil…

se pare ca prezenta mea ciulinoasa a zgariat, in treacat, oglinda acestui Mare Suflet Sensibil de Artist Vizual (i.e. Lacul Amara)

asteptandu-l pe isuciu, sufletu-i pereche (i.e. Lacul Morii), cu o noua productie tamaduitoare (de preferat o minidrama in tag-uri), ma rog pt. linistirea sufletului tulburatului. poate ne vom smeri!

als are, pur & simplu, lucruri mai bune de facut decit sa stea sa se certe cu toti mamelucii confuji & mofluji dp bloguri…
a fost ‘o faza’, acum gata, basta!

mai ales k, dupa un inceput (binevenit de) linistit, agenda lui mondena s-a umplut, lately, cu tot felu – cea mai recenta bucurie fiind k ‘salata a la leo’ (publicata si in dilema) a fost preluata in meniul f trendy-ului restaurant ‘juana m’ din buenos aires

comme quoi, il faut voler haut et ne cocher que le ‘haut-de-gamme’… ;P

si marean von gulie vorbeste despre el la pers. a III-a. aceeasi galeata cu suflete, deh

in ce priveste activitatile banului de Stehaya: exista si lucruri mai rele, spre ex.: analiza gc/ms a aluviunilor dunarene

tocmai facusem o paralela intre Luceafarul si relatia astro-magica a acestor narconăuţi, als & isuciu, care ar fi fost urmata de o alta intre Boii soarelui si Levantul (asta din urma ca sa nu las o afirmatie neacoperita) dupa principiul alchimic precum jos, asa si sus

dar se pare ca pentru doamna B.M. Rag e prea livresque, prea mult, desi erau destul de light in comparatie cu balciul practicat de d-l Artist Vizual Consacrat als (nu mai zic de felul mizerabil in care m-a invocat frecatorul de lampas, fara ca eu sa am posibilitatea de a ma manifesta- uitase sa-i scoata dopul)

scuzati!

@bmr, sincer nu prea inteleg de ce mi-ai sters postul. nu era nimic atat de indignant incat sa fie sters. nu mai vorbesc relativ fata de ce poate scoate leo.

dar in fine, your turf, your set of rules. de la mine sa nu te mai astepti la „aparare” vizavi de cei 2. la mine, leo e bannat si cu toate porcariile pe care le-a debitat in ultimele zile, a mai adaugat 1 saptamana. inca 3 (21 de mizerii) si se vor face 3 luni cumulate, moment in care blogu-mi va deveni de-a pururi bannat pt. el. dar lucrurile vor deveni si mai interesante pentru acest cuplu, mai inspre rl., sa zicem.

@mulliganoglu & @Wandering Elf: eu v-am zis de la inceput: fara atacuri sub centura.

@bmr, daca acela a fost atac sub centura, atunci cum se pot clasifica cele scrise de als, aici si aiurea?

fine, au fost sub centura, as u please, but don’t expect any help from my side. these 2 will come back with more dirt and will be more aggressive. we can bet on this.

si inca ceva: pe blogul asta, als dished out as much as he wanted bc. i banned him. repeatedly.
daca folosesti standarde duble-triple-multiple, fine, da’ sa stim si noi.

of, ‘atacuri sub centura’!

ne jucam si noi cu domnul als, care e un dulcic – io-l vad ca pe un pelicozaur de plus, asa… cum sa lovesti sub centura un personaj atat de simpatic?!

cu net-pal-ul lui melaminat, DOMNUL isuciu, e alt basm: de cand a inceput sa-l impresarieze Marele Artist Vizual & Consacrat, i-au crescut coarne de lopatar si s-a lansat intr-o productie de zvarcoleli cu titlu de scenete humoristice care au taiat maioneza aia in care isi amesteca admiratia fata de Marii Creatori Consacrati, precaritatea mijloacelor de exprimare a acesteia si carentele gramaticale

@mulli: nu pot sa-mi reprim un zambet larg la adresa maionezei descrise atat de delicat! 😀

ma bucur, capri

daca isi face timp, poate o vâră DOMNUL als in meniul vreunui restaurant cool din BsAs. e ceva fin, neh?

marturisesc: logica si consecventa DOMNULUI isuciu, aparator al Culturii &c., ma fascineaza

pe 6 (ian.) baga sceneta cu petitorii care au impresurat-o pe luciat, el fiind Ulise sagetatorul (sigur, toata chestia pitita sub un morman de ineptii), pe 8 zice ca „Ma oboseste sa ma gandesc la ei” (la petitorii care au scazut potentialul menajului cultural), apoi ii da sfaturi parintesti, a la sancho panza, seniorului sau: „Draga Leo, eu cred ca este cel mai bine sa-i ignori” si finalizeaza amar „Unii s-au plictisit de blog in general, dar pentru ei povestea e mereu proaspata si nu s-ar satura niciodata.Sunt scrantiti. Iar in spitalul de nebuni nu se pot tine lectii de logica.”

nu stiu ce inseamna ‘specimente’, dar cred ca e ceva de rau

+ ca in cateva cuvinte aproape ca rezolva o problema de mare interes national: „Din ce si-au facut ei un scop ? Nu pot sa ghicesc ce vor.”

si cum DOMNUL isuciu e un spirit cartezian (deci datul in bobi e exclus), cu ajutorul teoremelor geometriei euclidiene rezolva elegant in doi pasi:

1)”o asemenea inversunare pentru o cauza care nu este a lor nu poate fi cuprinsa cu mintea umana.”
2) „Nu-i preocupa politica, nici literatura, nimic. Sunt obsedati de doua persoane (adica de noi doi).”

tema pt. acasa: care e vrerea specimentelor?

@mulli: 😀 auzi, da’ tu esti masochist? cum poti sa mai intri pe site-ul acela?

capri, pt. a intelege gusterii e indicat sa le observi zbenguielile, incoclitarile, forfotelile in mediul lor natural, in scarcioburile mucezite in care pradatorii nu se pot strecura, dar pot obtine informatii prin mijloace telescopice

P.S. DOMNUL isuciu nu si-a rezolvat problemele de lexic, a.i. baga, in coada Crezului gusteresc, ca laudatio acest karagyosluk:

„acum inteleg de ce te iubeste lumea. Pentru ca in introspectiile tale nu esti malitios. Nu stiu cum faci pentru ca nu-i menajezi cu nimic. Cred ca totul vine de la stil, de la modul cum te exprimi – care este, bineinteles, un har.”

pentru cresterea calitatii globoniei & neamului gusteresc, precizam ca introspectie inseamna autoobservare. sigur, asta e neglijabila fata de dezacordurile grave s.cl., dar macar cand elogiaza, presarand neologisme, sa foloseasca dex-ul

mulliganoglu, iar ti-am sters 2 dintre cele 4 comentarii consecutive. Poate o sa te superi si o sa ma pui si pe mine pe lista neagra, langa als si Lorena Lupu, ceea ce nu-mi doresc – stiu cat esti de staruitor in aversiunile tale – dar imi asum acest risc.

Am zis in Disclaimer:

3. Nu voi tolera pe blogul asta atacurile dure la persoana, insultele, injuriile, spamul, trollismele, amenintarile.

Stiu ca exact genul asta de lucruri foloseste isuciu impotriva noastra, dar asta e un motiv in plus sa ma feresc de ele – nu vreau ca blogul meu sa inceapa sa semene cu al lui.

Si nu inteleg: tu ai blogul tau si stii ca als il stie, probabil il citeste din cand in cand. Atunci de ce postezi chestiile astea pe blogul meu, unde pot fi sterse ?

Gandeste-te te rog si cum ar putea fi privita situatia din exterior, de cei care nu sunt familiarizati cu cazul luciat, nici cu atitudinea lui als de pe net, doar cu activitatea lui din presa: „Pe blogul cutare, niste anonimi arunca cu noroi in criticul de film Alex Leo Serban.”

macar daca ai sterge cu discernamant. carunta coraniana chiar era o idee buna. nu citesc disclaimere, dar parodia pomenita nu se incadra in sertarele pe care le-ai enumerat. ma rog, e globul tau.

als e cel mai fidel cititor al meu, numai ca nu scrie pe globul meu pt. ca acolo nu exista stergere, banare, astea (supravietuieste cel mai bun)

vai, nu-mi mai spune despre cei care privesc din exterior, neinitiatii in „cazul luciat”! vrei sa nu mai dorm la noapte?

scena asta s-a mai repetat mai an cu aproape acelasi cast of characters. M., pune-le la mine, sau strange-le pana scriu un post despre debitatiunile pretzelului jelibonic.

@bmr: ce o sa zica lumea?!:) LOL Alex Leo este pretaluit cum trebuie peste tot, cred ca nu stii cam care este opinia generala despre el prin redactii:)
dar sa ne intoarcem. parerea unui neinitiat va fi f. zguduita ca acest om de cultura la participa la dialoguri culturale, unde tu esti cam asa judecata:

„Cu privire la mambo Siria, acolo e o alta poveste. Ea face parte din categoria handicapate mintal mistice, impreun
a cu zum, capricorn si mai sunt. In zona asta chiar n-ai cu cine (vorba din reclama cu taranii).”
http://www.isuciu.ro/?p=1216#comments

iti place, da? asta este nivelul criticului de film alex leo si serban.

merci, WE, numai ca la tine pelikozaurul e banat si necrofilia imi pare naspa, desi o incercare…

mulliganoglu:”capri, pt. a intelege gusterii e indicat sa le observi zbenguielile, incoclitarile, forfotelile in mediul lor natural, in scarcioburile mucezite in care pradatorii nu se pot strecura, dar pot obtine informatii prin mijloace telescopice”

Stimabile, ne spui si noua ce dracu’ inseamna „incoclitari”? 😀 Si cum folosesti „mijloace telescopice” atunci cand observi nu astri sau obiecte indepartate, ci gusteri pitulati in scarcioburi (in ce??!:)?

cand le e frig, gusterii se incarliga (clusterizeaza) si, uitand sa mai iasa din incarligare, coclesc in formatiuni mai mult intinse decat inalte

pt. observarea lor se foloseste un dispozitiv gen periscop (in fond, cuvantul inseamna tub in tub, si cum vizuina lor e un fel de tub, e de 2x valabil)

@mulli: ineamna ca ai mai multa rabdare decat mine, mon cher… 🙂
@we: ROFL! mistica nu m-a mai numit nimeni pana acum… de geniu, pe cuvant!

@capri: mai degraba curiozitate (rabdare n-am)

P.S. d-ne d-zeule, ce tare e aia cu introspectiile! ce hecatomba e suciu asta!

desigur, in galma aia de creier nu au loc, in acelasi timp, si cuvintele, si intelesurile

@mulli: da, m-a invins si pe mine curiozitatea acum, de la citatul elfului… m-am tavalit pe jos de ras la descrierea mea cu bigudiuri in cap si dand cu aspiratorul!!! 😀
darwine, mare ti-e gradina…

tot asta e cea mai buna (scuzati reluarea)- succiu inchinandu-i-se geamparalei:

“acum inteleg de ce te iubeste lumea. Pentru ca in introspectiile tale nu esti malitios. Nu stiu cum faci pentru ca nu-i menajezi cu nimic. Cred ca totul vine de la stil, de la modul cum te exprimi – care este, bineinteles, un har.”

nici ultima productie nu e rea. incepe cu o constructie savanta, „renunţarea practicării criticii de film.”, & finalizeaza misterios: „Ca să nu mai spun că articolul merită să fie citit în întregime. Dar iată că am spus.”

cum era aia… style-ul e gusterul?

da, e inegalabila… nici nu ştii cât mă bucur că pe mine mă înjură! decât să fii lăudat în acest stil…

sa te injure als e o marka a qualytatii

ma bag si io nitel in vorba-pai oameni buni,acesti infraoameni,care comunica intre ei printr-un infralimbaj-daca am avea o mica indoiala ca sunt reali,am zice ca au iesit din condeiul lui beckett himself.adevarati mercier si camier.
buck,chiar ma gandeam , cum a ajuns bietul beckett sa fie citit si de dunareni, dar si de muntenii aprigi de la noi.
dle pepper:sunt cuvinte,dle, o viata de cuvinte…n-ar fi rau sa incercati exercitiul becket.

beckett,of course.

un UPDATE incantator la DOMNUL isuciu:

„Daca mi-ar spune Mulligă sau bmg ce anume le-am facut eu lor personal as gasi o logica in toata atitudinea lor. Milioane si milioane de greseli de ale mele nu i-ar putea atinge cu nimic.

(pacanelle, pacanelle)

Ceea ce fac ei cu mine nu se numeste hartuiala – in opinia lor. Ma rog, fiecare face ce vrea pe Internet ca nu sunt reguli, si avand in vedere cine vorbeste nici nu ma atinge prea mult balacareala lor. Pot sa faca si spume la gura sau la taste.Plus ca traficul nu ii ajuta ca sa ii cunoasca cineva. Se aduna in acelasi loc in care se invart intr-un cerc inchis. Insa daca as intelege cu ce anume i-am atins sau jignit pe ei, as fi chiar fericit. Sa stiu care e acuzatia lui Mulli. Sau reprosul lui bmg.”

Probabil, dupa rationamentul lui isuciu, in al doilea razboi mondial Anglia a fost vinovatul, statul agresor, care a atacat din senin Germania – ca doar Hitler nu ii facuse nimic, el cu Polonia avea treaba…

Asta e alta din caracteristicile lui uimitoare – se percepe pe sine mereu ca victima, pretinde ca lumea e rea ca are ceva cu el…

gg: tocmai , ca acelea nu sunt cuvinte, „incoclitari” nu exista nicaieri.
„pai oameni buni,acesti infraoameni,care comunica intre ei printr-un infralimbaj-daca am avea o mica indoiala ca sunt reali,am zice ca au iesit din condeiul lui beckett himself.” (gg)
Uimitor cum cineva atat de popular si-a inchis un blog din pricina unor personaje ireale :)) Si al dracului de uimitor cum Alex Leo Serban scria la Dilema sau la Idei in Dialog, tot inexistent fiind :DD
Apropo de tema, astia care o critica pe Udrea cred ca sunt tot obsedati sexual si au facut o pasiune morbida pt ea:)) Poate isi ia si ea jucariile si pleaca de la minister suparata pe Ciutacu:D Plus ca nici ea nu e ea, cand suna pe la anumite posturi de radio.

dle pepper, pai vedeti,daca dnei udrea ,o fiinta de o mare inteligenta nu-i e clar ca e chiar dna udrea,de altii ce sa ne mai miram?
astialalti, ii banui a fi doar neste troli,alea.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Trol

asta spuneam si eu: nici Vali Florescu nu era chiar ea:D
„Nu, aş fi paranoică să cred asta cu influenţa. A fost o copilăreală a unora care s-au jucat de-a detectivii şi au dus joaca asta până în pânzele albe, fără să se gândească la consecinţe, la faptul că nu e o joacă să pătezi numele unor oameni.”
Vedeti, nu e dragut ca mai sunt oameni care nu suporta sa fie patata imaginea altor oameni si se sacrifica pentru binele altora? 😀

haolio, baolio:

„se-ntampla ca in tramvai unde daca un tigan se ia de o eleva, nu sare nimeni in apararea fetei.”

stim care-s tiganii, nu e clar cine-i eleva: isuciu sau als?

iata, stimati telespectatori, un exemplu de umor fin, intelectual, cu referinte culturale:

„Capricoarna e chinuita de accese de hilaritate vazand capetele goale ale celor doi, adica fara prezervative.”
DOMNUL isuciu- pesedist si fan mircea badea

Si uite cum caraghiosul isi submineaza singur cauza:

Se-ntampla ca in tramvai unde daca un tigan se ia de o eleva, nu sare nimeni in apararea fetei. Daca ar interveni vreo doi trei romani l-ar face zob pe nenorocit.

Pai pilda asta chiar se potriveste:
„tiganul” e chiar el, isuciu, „eleva” e luciat iar noi suntem romanii care iau apararea fetei – romani pe care „tiganul” ii intreaba ce-au cu el, ca el nu le-a facut nimic…

da, e ok si perspectiva asta, desi eu cred ca isuciu se simte o eleva, cu strampi, agresata

Pai perspectiva asta e cea corecta, conforma realitatii.

Sigur ca el se simte o eleva nevinovata si agresata, ca mintea lui sucita il face sa vada lucrurile exact pe dos.

oricum, DOMNUL isuciu nu are a se plange de internet & de bloggeri pt. ca asa afla sensul cuvintelor pe care deja stie sa le scrie, subtilitati gramaticale precum acordul intre subiect si predicat, in fine, numai lucruri folositoare pt. inzorzonarea style-ului sau de mare dramaturg.

acum pe bune, un robot poa’ sa genereze texte muuult mai dramatice

@mulli: hai, dragă, cum, n-ai râs? 😀
vă spun dragă ţie şi elfului, m-am hotărât; nu de alta, dar dacă tot avem relaţii atât de apropiate… 😀 cu elful nu ştiu cum mă descurc, aşa peste ocean, dar… 😀
@bmr: minte sucită? ce elegantă eşti…

@capri: nici o problema, mi s-au spus altele mai grave in globonia (domnul als le stie pe toate, le-a notat in caietul in care tine evidenta plachiurilor)

@mulli: ei, te rog să mă ierţi oricum, mă lăsasem inspirată de umorul de baracă al d-lui isuciu…

astia-s loviti, pe cuvant. eu nu am mai aici scris nimic pret de aproa’ 30 de posturi (2 zile), dar lolek si bolek o tin langa. ce naiba au fumat?

nu stiu, e halucinant ce e acolo.

nici eu nu am prea inteles faza cu tiganii si eleva. eu cred ca suciu e eleva, penca de la o varsta incolo dai din ce in ce mai tare in mintea copiilor. iar faza aia cu capricorn si „capetele goale” e de o abjectie tipica administratorului de scara. sau vrea suciu sa administreze o „educativa” in spiritul civic al bercenilor?

@bmr, trebuia sa pui pariu cu mine:) dupa cum singura poti citi, se scrie din ce in ce mai mizerabil.

@capri, n-am de ce sa te iert, glumeam si eu. chiar te rog sa mi te adresezi cu draga, cu astea! asa mai starnim comentarii hazliu-chinuite la M.C. Leo

@we: o, dar e exact în acelaşi spirit cu data aceea când mi-ai atras tu atenţia (nu stau să caut că mi-e lene, când te-am rugat eu să-l ignori…) e cel mai ieftin să faci „glume” sexuale la adresa unei femei, nu ştiai?
când eu vă spun că le dăm prea multă atenţie…

@capri: pentru cei doi domni femeile sunt concurenta, nu te-ai prins?

@mulli: nu, nu face haz momentan, ca e ocupat să agreseze oamenii care mă primesc pe blogul lor! 😀 uite:

„draga cristian sirb,
dar sa nu stii, oare, k duduia care – mai nou – iti scrie pe blog este o fanatica aparatoare (cu pieptu-i de marama) a defunctei luciata?!
mira-m-as…

sigur, nu mi-as permite sa impun altora codul MEU de onoare; dar mnu pot sa nu remarc, totodata, k modul lax in care o accepti – k si cum nici usturoi n-a mincat – e destul de ‘sudic’-dunarean ;P”

are treabă omul…

asta e veche, asa a facut si cu mine, cu mult inainte de „cazul luciat”. intra pe toate globurile care aveau legaturi la mine si soma proprietarii. i-a iesit o singura combinatie- cu atat mai bine, am aflat ce fel de parteneri de joaca aveam

bre, gata cu bagabontelile- s-a suparat isuciu si nu mai vrea sa recenzeze lucrari literare; va dati seama ce pierdere pentru Istoria literaturii romane & nu_numai?

cat de rai putem fi. l-am facut pe suciu sa planga. noroc ca are un barbat puternic langa el. vorbesc de leo. care, desi sufera a la de botton, continua lupta pentru cultura si EI.

asta e subiect de film, sa stii. eu cel putin sunt emotziat. nici cafeaua nu o pot bea…

tre sa ne pocaim, M. la manastire cu noi si 1000 de matanii pe zi.

uite asa am distrus cultura romana. chiar, dilema ar putea gazdui un foileton: „cum am distrus cultura romana”, lucrare crestineasca in patru acte

plan de lucru:
1. introducere (istoria militara a triburilor din Globonia)
2. metode de distrugere psihica- teorie
3. -||- – experiment
4. concluzii & planuri de viitor

[…] Sorin Adam Matei al netului, care se tot straduieste sa darame idolii forului virtual – asta dupa ce a esuat in stradania de a le intra sub piele Etichete: Alex Leo Serban, fiat justitiam, luciat, terorista, Vali […]

Preiau aici un comentariu despre isuciu pe care l-am scris pe blogul lui voroncas, ca un fel de raspuns la o leapsa lansata de strelnikov:

–––––––––––––-

@strelnikov: probabil ti se pare ca l-am numit pe isuciu pentru ca am eu o disputa cu el, ca a hartuit-o pe terorista. Nu e asa – doar in chestia aia urata e amestecat si als, si totusi nu-i tratez cu aceeasi masura, ca nu sunt oameni de aceeasi factura.

Argumente deci:

– asemeni domnisoarei cu questioarele (si unei tipe de la bookblog), are obiceiul, cand scrie despre o carte sau un film, sa povesteasca de-a fir a par ce se intampla in ea (vezi de exemplu la “Iosif si fratii sai” de Thomas Mann sau la filmul “Negutatorul din Venetia”).
– facea frecvent greseli de ortografie si punctuatie jenante – ce-i drept, de asta s-a cam dezvatat.
– e banal, plat, fara relief, fara pareri proprii, insusindu-si verdictele altora, cu un respect cvasi-religios pentru “autoritate” (si in mare incurcatura cand “autoritatile” se contrazic intre ele); a contesta o “autoritate” i se pare o crima de lezmajestate, nu numai din partea unui blogger ci chiar din partea unei “autoritati” mai mici, unui critic mai tanar de ex.: cand Daniel Cristea-Enache a criticat Istoria… lui N. Manolescu, isuciu nu i-a combatut argumentele ci s-a indignat cum isi permite “imberbul” Daniel Cristea-Enache (om pe la 35 de ani, afaik) sa il atace pe Manolescu…
– glumitele, aluziile lui sunt facile, banale, in general trimiteri la viata politica sau a vedetelor din RO. De ex. la “Negutatorul din Venetia”:

Scena este magnifică şi incredibilă pentru nişte români care privesc spre ecran. Iată cum se respecta legea în acele timpuri înapoiate. În România chiar şi-n prezent dacă ai dreptate trebuie să mituieşti tot completul de judecată, pe grefieri, pe gardieni, pe femeia de serviciu.

– la fel de banale, triviale sunt si insultele lui. Relevant e dialogul de aici dintre isuciu (kriticon) si Alexandru (caligraf), mai ales in contextul postului de azi al lui isuciu:

isuciu:Saramago scrie exact ca pe hartie. Un mare scriitor ca el nu e interesat de feedback. Dar daca ar trai in Romania ar primi un feedback de nu l-ar putea duce…

Alexandru: Da, mare dreptate aveti – sigur s-ar gasi vreunul mai sarac cu duhul care sa-i scrie ceva de genul “Cine este Ricardo Reis – episod final”.
En passant, d-le Ioan Suciu – Kritikon, nu stiam ca cititi in spaniola si-n portugheza (altfel nu v-ati fi putut da seama ca Saramago scrie pe blog exact ca pe hirtie, nu?)

isuciu: Mai, da’ tu ai pierdut serios de te ustura asa si nu poti sa uiti de loc! Apuca-te de o afacere cinstita, ca vezi ce se poate intampla ! Si nu-ti mai pierde timpul pe net, ca n-o sa mai ai bani nici s-o tai de acolo din urbea Q*** sau de pe unde o freci ! Macar de-ai avea haz ! Narodule !

Alexandru: Bine, d-le Suciu, daca nu va place “Cine este Ricardo Reis – episod final”, ce spuneti de urmatoarele titluri de anchete?
“Vreti sa stiti cine e in realitate Thomas Pynchon?”
“Surprize, surprize! Unde se ascundea J. D. Salinger”
“Pierre Menard l-a plagiat pe Cervantes!”

Cred ca sunt deja suficiente argumente ca isuciu e veriga cea mai slaba a blogosferei livresti.

––––––––––––––––––––-

Completare: isuciu este veriga slaba si in alt sens – ca Flame Warrior, el este Me-Too, „catelusul” care se tine dupa un „dulau” mai mare – in cazul nostru als – pentru ca stie ca nu ar face fata confruntarii singur. Acum zice ca nu mai vrea razboi, ca „pentru mine problema teroristei este incheiata” , ca „prefer sa discutam despre carti”, dar mai scapa cate un epitet jignitor, gazduieste in continuare rautatile lui als si rade copios la ele…

Nu, sucitule, nu merge asa. Daca chiar vrei „pace separata”:
– ceri public scuze teroristei pentru toate sicanele dar in special pentru partea cu Vali Florescu, unde ai vazut ca n-ati avut dreptate
– dai asigurari ca nu ii vei mai face altele pe viitor
– ceri scuze si celor pe care i-ai atacat colateral: lui zum de exemplu, pentru absurditatea aia cu „plagiatul”
(mie nu e nevoie sa-mi ceri scuze, ca eu am avut grija sa fim chit)
nu ii mai permiti lui als sa ne atace pe blogul tau
(aici ma refer la partida luciat – mulliganoglu & WE sunt alta poveste)
Atunci te voi lasa in pace. Pana atunci, suntem in „razboi” si poza ta de „pacifist” nu e decat o poza.

[…] Primul inamic al teroristei: isuciu-om-sucit sau cum un stalker devine hater December 2009 99 comments 5 […]

[…] Pentru cei care nu stiu cine e “terorista” luciat, asta e vechiul ei blog, cel mai bun blog de carti  din .ro  si  asta e povestea care a dus la inchiderea lui. […]

Lasă un comentariu

decembrie 2009
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031